מודל הזכיינות, אשר תופס בשנים האחרונות תאוצה משמעותית במיוחד בישראל ובעולם מאפשר לחברות ולמותגים להעצים את יכולותיהם השיווקיות, להרחיב את הפעילות העסקית ולהגדיל את מחזורי המכירות. כמו כן, הוא מאפשר ליזמים בתחילת דרכם וליזמים וותיקים, להקים עסקים משלהם, על בסיס מוצרים, שיטות עבודה ומוניטין שהוכיחו את עצמם. על פניו, עושה רושם שמדובר בעסקה שבה שני הצדדים מרוויחים, אבל אם ניכנס קצת לעומק, נוכל להבין שהמציאות בשטח מעט יותר מורכבת.
גם אם אתם אנשי עסקים בעלי יכולות מרשימות, ערכתם מחקר מקיף לבחירת הרשת המזכה אליה אתם מעוניינים להצטרף, ובחנתם לעומק את הסיכונים והסיכויים המאפיינים את הנף הקמעונאי בו היא פועלת, כיזמים, יהיה עליכם לחתום עם הרשת המזכה, על הסכם זכיינות – מסמך בעל תוקף משפטי שיגדיר את התנאים, הסיכומים וההתנהלות השוטפת ביניכם לבין הרשת המזכה. על מסמך כזה, לא מומלץ לחתום בלי להתייעץ עם עורך דין לענייני זכיינות.
אחת הבחירות הראשונות שתקבלו, בדרך להקמת העסק החדש שלכם, היא הבחירה בעורך הדין שיילווה אתכם במהלך החתימה על ההסכם. הנושא העיקרי שאותו כדאי לכם לבחון לפני שאתם בוחרים עורך דין לענייני זכיינות, הוא הניסיון וההתמחות שלו בתחום עורכי דין לענייני זכיינות שצברו ידע וניסיון בנושא יוכלו לסייע לכם לחתום על הסכמי זכיינות הוגנים וכדאיים יותר וחוב מכל: יאפשרו לכם להימנע מהפתעות לא נעימות העלולות לצוץ בעתיד.
לאחר למעלה מחמש עשרה שנות ניסיון בתחום הזכיינות בישראל, צבר משרד עורכי הדין גולדהירש ושות', ניסיון חסר תקדים בייעוץ משפטי לזכיינים ולחברות מזכות. שיטת '3 השלבים' שפיתח המשרד, לצד 'כללי הברזל', לזכיינים, אותם גיבש עו"ד אודי דנהירש יאפשרו לכם לנסח הסכם זכיינות מנצח, תוך צמצום הסיכונים והגדלת סיכויי ההצלחה.
ראש משרד "דנהירש ושות' ובעל התמחות ייחודית בתחום הזכיינות.
עו"ד אודי דנהירש סיים את לימודיו בשנת 1997, חבר לשכת עורכי הדין בישראל, מכהן כנשיא האיגוד הישראלי למסחר אלקטרוני (ע.ר) והנו בעל ניסיון רב בתחום הקמעונאות והזכיינות בארץ ובחול, הן בצד המשפטי והן בצד היזמי.